Balázs Artner presents...

slogan
hero guy
corner-left corner-right magamról

Miért írok blogot?

Ez a honlapom személyesebb és egyben leggyakrabban frissülő része. Itt osztom meg az éppen aktuális bejelentenivalókat és mindent, ami eszembe jut, illetve válaszolom meg az esetleges kérdéseket.

Nyelvtani ajánló

Írta: Artner BalázsPublikálva: 2013-11-170 komment

A vélemények megoszlanak arról, hogy a nyelvtanulásban mekkora hangsúlyt fektessünk a nyelvtanra, azon azonban nincs értelme vitatkozni, hogy a nyelvtan kikerülhetetlen. Viszont, ha már így adódott, megpróbálhatnánk élvezetessé és életszerűvé tenni az elsajátítását.
Raymond Murphy English Grammar in Use című könyve már bizonyított. Aki eddig nem találkozott vele nyomtatásban, most itt van a lehetőség szemügyre venni, mert egy ideje online is elérhető. Ez pedig rádob még egy lapáttal az eddigi hasznosságra, az online változat ugyanis mindent tartalmaz, amit a könyv, ráadásul interaktív, van benne felolvasó, magyarázatok és persze az elmaradhatatlan feladatok, amelyek megoldásait azonnal értékeli is a program.

Az egyetlen hátulütője, hogy a korlátlan hozzáférés előfizetés után válik elérhetővé. Ha a könyvet megvennéd, az erre szánt összeg sem lesz kidobott pénz, bár itt az éves használatot bizony meg kell újítani. Ennek összege viszont már csak fele az eredeti feliratkozási díjnak. Demo változat elérhető.

A hivatkozást a “nyelvtan” szekcióban találjátok a linkek között, amelyeket például az “alkalmazásajánló” oldalról értek el.