Balázs Artner presents...

slogan
hero guy

Mission

  • Ha úgy érzed nem megy...
  • Ha azt mondták nincs nyelvérzéked...
  • Ha szenvedsz a kiejtéssel...
  • Ha jön a nyelvvizsga és úgy érzed nem vagy kész...
  • Ha Te is utálod a nyelvtant...
  • Ha szinkron nélkül is szeretnéd megérteni a filmeket...

...akkor feltétlen nézz körül!

nyíl
picture

Név: Kaszás Máté

Cég/foglalkozás: Vállalkozó - Bevisible.hu

Sajnos nagyon kevés igazán jó tanárral találkoztam eddig. De Balázs egy azok közül, akik mind szakmai, mind pedig emberi oldalról megérdemlik az elismerést. A tananyagot mindig az én igényeimhez (amiket ő sokszor sokkal jobban lát, mint én) igazítja, és nem fél a legújabb technológiákat beleolvasztani oktatási módszerébe. Mindezt maximális odaadással, és empátiával társítja, amiből egyértelműen látszik, hogy rajong a hivatásáért, és számára legalább annyira fontos, hogy tanítványai elérjék céljaikat, mint nekik, saját maguknak. Soha nem volt olyan érzésem, hogy egy iskolapadban ülök, hanem inkább úgy éreztem, hogy egy baráttal beszélgetek. Csak így tovább! Sok sikert kívánok!

picture

Név: Dr. Náczán János

Cég/foglalkozás: jogász

Balázs nagyon jó tanár. Végtelenül türelmes és mindig felkészült. A foglalkozások jó hangulatúak, a feladatok érdekesek, figyelemfelkeltők. Bárkinek ajánlom, aki angolt szeretne tanulni.

picture

Név: Kiss Arany

Cég/foglalkozás: szervezet szakpszichológus

Balázs erősségét az online elérhetőség és a kiváló szakmai felkészültség mellett, egyértelműen a személyek egyéni szükségleteinek felismerésében és félelmeik, gyengeségeik érzékeny kezelésében látom. E mellett célorientáltsága is meghatározó: az elején szerződött célokat soha nem téveszti szem elől.  Jó szívvel ajánlom bárkinek, aki könnyedén, jó hangulatban szeretné angoltudását tökéletesíteni!

picture

Név: Gellért Katalin

Cég/foglalkozás: Sanoma

„Ha az ember felnőtt fejjel dönt úgy, hogy nyelvi ismereteit szakember segítségével pallérozza, nem állítja könnyű feladat elé a tanárt: nem voltam egyszerű eset, egyik tankönyv tematikája sem felelt meg igazán az igényeimnek. Elvártam, hogy a nyelvórák kövessék mindennapi foglalatosságaimat. Ám Balázst soha nem tudtam zavarba hozni: sem az aktuális tanulmányaim tematikájával (pénzügyek, a legkülönbözőbb menedzsment-tantárgyak), sem az éppen látókörömbe került ­- sokszor teljesen tudománytalan – újdonságokkal. Mindig felkészülten és pontosan érkezett, sok segítséget és bátorítást kaptam tőle, és rendszeresen ámulatba ejtett tanulást segítő kütyüivel…”

picture

Név: Dr. Németh Szilvia

Cég/foglalkozás: adójogász, NAV

Balázs készített fel a felsőfokú nyelvvizsgára. Nagyon hálás vagyok neki, mert nem egyszerűen tanított, hanem külön figyelt arra, hogy az adott vizsgáztatóhely feladatsorába tartozó feladattípusokat alaposan megismerjem, így lényegesen könnyebb volt sikeresen letenni a nyelvvizsgát. Azért is hálás vagyok neki, mert megtanított arra, hogy bátran megszólalhatok akkor is, ha épp nem sikerül olyan tökéletesen megfogalmaznom angolul a mondanivalómat, ahogy magyarul tenném, mert nem ez a lényeg, hanem az, hogy megértsenek.

picture

Név: Az Országgyűlési Könyvtár könyvtárosai

Cég/foglalkozás: 

Balázs másfél éve tanítja csoportunkat. Nagyon szeretjük az óráit. Kezdő csoport vagyunk, tanításának és lelkes buzdításának következtében már tudunk és  merünk angolul kommunikálni. Könyvtáros csoport lévén nagy hangsúlyt helyez a szituációs gyakorlatokra, életszerű helyzeteket elképzelve tanuljuk meg a nyelvi fordulatokat. Ez a gyakorlatiasság nagy kincse az óráinknak. A másik fontos eleme a közösen töltött időnek a vidámság. Munkahelyi nyelvoktatás lévén az angolóra mindig színfoltjai a hetünknek. Kiemel minket a mókuskerékből, megvidámít és új lendületet ad. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

picture

Név: Eberhardtné Balázs Erika

Cég/foglalkozás: 

Balázs olyan órákat tart, ami miatt nem érzed a kora reggelt sem megerőltetőnek. (Nekünk reggel tart kis létszámú csoportban órát.)

Feldobja a témát és beszéltet, beszéltet, beszélget… közvetlen légkört teremt a hallgatók közötti kommunikációhoz.

Felkészült – mind nyelvi, mind szakmai szempontból, rugalmasan viszonyul a csoport hangulatához, témáihoz, igényeihez – mégis határozottan irányítja az órát.

(Én sokszor úgy érzem, hogy nem angol órán vagyok, hanem egy angol nyelvű szakmai megbeszélésen  – amihez persze az is kell, hogy a csoporttársak is partnerek legyenek ebben. Nálunk ez úgy érzem összejött…)

A dolgok napos oldalát nézi, és ezt az óra hangulatán is érezzük… :-)

picture

Név: Keleti Alexandra

Cég/foglalkozás: Közgazdász

Balázzsal már 2009 óta dolgozom együtt. Hosszú együttműködésünk kulcsa felkészültsége, rugalmassága. Bízom benne, hogy hasznos segítségét még sokáig igénybe tudom venni.

picture

Név: Bognár Bálint

Cég/foglalkozás: Sanoma

Balázs felkészült és gyakorlott nyelvtanár, aki folyamatosan igyekszik

új módszerekkel hatékonyabbá tenni a nyelvórákat. Azoknak ajánlom,

akik fejlődni szeretnének, és nem ijednek meg attól, ha ők kerülnek az óra középpontjába.