Balázs Artner presents...

slogan
hero guy

Mission

  • Ha úgy érzed nem megy...
  • Ha azt mondták nincs nyelvérzéked...
  • Ha szenvedsz a kiejtéssel...
  • Ha jön a nyelvvizsga és úgy érzed nem vagy kész...
  • Ha Te is utálod a nyelvtant...
  • Ha szinkron nélkül is szeretnéd megérteni a filmeket...

...akkor feltétlen nézz körül!

nyíl

Tudnivalók egyszemélyes órák esetén

Írta: Publikálva: 2012-09-27

 

Óradíjak egyszemélyes tanfolyamokra

A nyelviskolai szervezésű tanfolyamok esetében a nyelviskolával aláírt szerződés az irányadó, amelynek feltételeit nem én határozom meg.

 

óradíjak egy személyre, 60 illetve 90 percre Skype 60 60 nálam 60 egyéb helyszínen­* 90 egyéb helyszínen*
általános angol 3000 3000 4000 6000
üzleti és szakmai angol 3300 3300 4200 6300
vizsgára felkészítés általános angol
alapfok 3000 3000 4000 6000
középfok 3200 3200 4200 6300
felsőfok 3500 3500 4500 6750

*lásd „Helyszínek

 Habár a táblázat ezt külön nem tartalmazza, lehetőséged van teljesen egyéni hosszúságú órát kérni, ha eljössz hozzám, vagy Skype-on találkozunk! Pont olyan hosszút, amilyenre szükséged van. Ha éppen 17 percet tudsz angolozni, akkor annyit fogok tartani és számlázni neked. Csak a példa kedvéért: 17 percre számolva 850FT!

Ha én megyek ki egy helyszínre, minimum 60 percre számlázok akkor is, ha az óra ennél rövidebb volt.

A fenti táblázat mutatja a mindenkori aktuális óradíjakat. A megadott árak minden esetben bruttó számlás árak és egy személyre vonatkoznak. A csoportos és/vagy speciális tananyagú tanfolyamok esetében a tanfolyami óradíjat az igények és a körülmények alakítják ki, ezért az árak eltérnek a fent közöltektől. Minden megtartott és/vagy fizetendő óra után számlát bocsátok ki az adott naptári hónap leteltével. A táblázatban szereplő konstrukcióktól eltérő díjszabás és órahossz is előfordulhat egyéni igény alapján. Lásd még „Fizetés

 

Kedvezmények:

Rendszeres óralátogatás és/vagy bizonyos eredmények elérése után járnak. Ezek 2012. októberétől kezdődően lesznek érvényben.

1) Minden nyolcadik megtartott óra után a kilencedik ingyen jár, amennyiben ez idő alatt nem volt hallgatói óralemondás. Ha volt lemondás, de az órát még ugyanabban a hónapban pótoltuk, akkor a kedvezmény nem veszik el. Ha pont a kedvezményes órát mondod le, az is pótolható még ugyanabban a hónapban, ellenkező esetben sajnos elveszíted.

2) Minimum 95%-os témazáró teszteredmény (kivéve szódolgozatok) után a következő óra ingyen van.  A tesztek ideje az adott tanfolyam haladásának függvénye.

Az órakedvezmények a rákövetkező két hét során használhatók fel.

A jelenlegi kedvezményrendszer 2016. május végén megszűnik. 

A kedvezmények jövőjéról a Blogban írok majd.

Óralemondás:

1. Az óra az óra kezdete előtt legalább 5 órával még következmények nélkül lemondható. Ezen belül az óradíj fizetendő.

Módosítás: 2013. június 15-től a következőképpen változik: A délelőtti órákat az azt megelőző nap 22:00-ig tudod következmények nélkül írásban (pl. email, sms, Skype, Viber) lemondani. Ez után az óradíj fizetendő. A beérkező üzenet időpontja döntő. A délutáni órákra az első pont vonatkozik.

2. Ha én mondanám le az órát az 1. pontban megadott idő után, akkor a következő órát ingyen kapod.

3. Három, előre bejelentés nélkül elmulasztott óra után újratárgyaljuk az együttműködésünk feltételeit.

4. A fizetési mulasztás az órák szüneteltetését vagy teljes beszüntetését vonja maga után.

5. Ha nem a fenti okból szünetel a tanfolyam, kérem, hogy ennek részleteit előre beszéljük meg! A szüneteltetés hossza maximum egy hónap. Ha valamely oknál fogva ennél hosszabban szünetelne a tanfolyam, foglalási díjat kérek, ami az adott tanfolyam díjának 30%-a a megállapított időtartamra. Így további egy hónapig fenntartom a helyet és az időpontot. Összesen két hónap szünetelés után a tanfolyam automatikusan véget ér.

Módosítás: 2013. június 15-től a következő változások lépnek életbe az 5. pontra vonatkozóan: a szüneteltetés hossza 4 hétről 2 hétre módosul. A fenntartás időtartama szintén megváltozik: 4 hétről 3 hétre módosul. Ennek következményeként a szünetelő tanfolyam összesen 5 hét után automatikusan megszűnik. Kiegészítés: ha a hallgató az öt hét letelte után mégis kéri a tanfolyam folytatását, akkor annak óradíja az eredeti óradíj + 200 Ft tanóránként, amelyet a következő egy hónapra megállapított – de minimum heti egy – óraszám után előre kérek.

Ha hosszú ideig maradsz távol az óráktól, nem garantálom, hogy megmarad az időpontod!

6. Betegség esetén minél előbb mondd le az órát, ha tudod, hogy az állapotod nem engedi a részvételt! A betegség és egyéb kivédhetetlen okok miatti elmaradt órák nem fizetendők, csak arra kérlek, hogy ne hagyd az utolsó pillanatra a lemondást! Köszönöm!

7. A lemondás elmulasztása esetén az óra fizetendő. Utólagos betegség-bejelentést már nem áll módomban elfogadni.

 

Elérhető időpontok:

7:30-tól Skype-on vagy személyesen nálam.

10:00 és 14:00 között a város más pontján is elképzelhető, amennyiben az óra megtartásához optimálisak a feltételek. Esetlegesen ettől eltérő órakezdés is megvalósítható. Kérdezz, és kiderül!ű

Módosítás: 2013. június 1-től már csak kedden és csütörtökön 9:30 – 11:00 között tudok órát vállalni és csak a Deák tér közelében. Délutáni időpontban már csak nálam vagy Skype-on tartok órákat.

16:00 – 19:00 között Skype-on vagy személyesen nálam.

Módosítás: 2013. május 18. után megszűnnek a szombati időpontok.

Az órarendem megmutatja a szabad helyeket.

 

Helyszínek:

Skype óra esetén a helyszín nem kötött. Megfelelő számítógépes háttér és némi számítógépes alapismeret szükséges, és persze gyors internetes elérhetőség.

Személyes órák esetén két lehetőség van:

a) nálam a 16. kerületben, a Centenáriumi lakótelepen.

b) egyéb budapesti helyszínen. Ehhez előzetes egyeztetés szükséges.

A célom az, hogy napi szinten a lehető leghatékonyabban tudjak beilleszteni mindenkit az órarendbe. Ha a helyszín a 16. kerülettől több mint 45 perces utazást kíván, nem biztos, hogy el tudom vállalni. A részleteket mindenképpen tisztáznunk kell.

Az elérhető időpontokról és helyszínekről a naptáramban, valamint a honlapon keresztül, adok naprakész információt. Ha ezek valamiért nem működnek, akkor természetesen bármely más elérhetőségen.

 

 Taneszközök:

A tanfolyamok személyre szabásából következően ez tanfolyamonként eltérő lehet. Esetenként szükség lehet pl. egy tankönyv megvásárlására. Én mindenképpen adok anyagokat, illetve használatba vesszük az internetes forrásokat is.

 

Fizetés:

Átutalással a megadott bankszámlára legkésőbb minden hónap 10-éig.

A számlaszámom: 10104789-01590700-01004007, a számlatulajdonos én vagyok. Kérlek, hogy a megjegyzés rovatba írd be a saját nevedet és hogy hány óra árát utaltad át.

Ha számodra a készpénzes fizetés a kényelmesebb, (személyes órák esetén) erre is van lehetőséged az órákat követően. A készpénzben fizetett órák után úgynevezett gyűjtőszámlát adok, tehát nem minden óra után számlázok, hanem egyben a hónap végén.

 

Számonkérés:

Rendszeresen szóban és írásban is, illetve a kitűzött célokhoz kapcsolódóan.

 

Célok meghatározása és megvalósítása:

A tanfolyam elején kitűzünk egy rövid és egy hosszabb távú célt. Csak a rövidtávú cél elérése után lépünk tovább az anyagban.

Ha a tanfolyam szünetel, és nem tudunk a kitűzött cél felé haladni, akkor annak elérése, azonos körülmények mellett, a szünetelés időtartamával hosszabbodik.

Ha vizsgára készülünk, nem lehetnek kieső órák, ezeket pótolnunk kell. Különösen akkor, ha egy már kitűzött dátumú vizsga a cél.

 

Honlap:

A honlapomon keresztül tudatom a tanfolyamokkal kapcsolatos általános tudnivalókat, illetve újdonságokat, lehetőségeket.

A honlappal kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket az artnerbalazs@batorangol.hu címre írd! A kérésem az, hogy elsősorban emailben kommunikáljunk, mert ez visszakereshető. Sürgős esetekben természetesen jobb a telefon, vagy esetleg ha éppen elérhető vagyok Skype-on.

 

 

Azzal, hogy tőlem veszel órát, elfogadod a fenti általános feltételeket. Észrevételeket, kérdéseket és kéréseket szívesen fogadok a pontosítás és a személyre szabhatóság érdekében.

 

Budapest, 2012. szeptember

Üdvözlettel:

Balázs