Balázs Artner presents...

slogan
hero guy

Mission

 • Ha úgy érzed nem megy...
 • Ha azt mondták nincs nyelvérzéked...
 • Ha szenvedsz a kiejtéssel...
 • Ha jön a nyelvvizsga és úgy érzed nem vagy kész...
 • Ha Te is utálod a nyelvtant...
 • Ha szinkron nélkül is szeretnéd megérteni a filmeket...

...akkor feltétlen nézz körül!

nyíl

Tudnivalók egyszemélyes órák esetén

Írta: Publikálva: 2012-09-27

 

Óradíjak egyszemélyes tanfolyamokra

 

Óradíjak egy személyre, 60 percre

Nálam vagy online

általános angol

3300

üzleti, szakmai és speciális angol

3600

Euro nyelvvizsgára vagy érettségire felkészítés
középfok

3500

felsőfok

3800

 

 Habár a táblázat ezt külön nem tartalmazza, lehetőséged van egyéni hosszúságú órát kérni 15 és 60 perc között, akár eljössz hozzám, akár Skype-on találkozunk! Ha éppen 17 percet tudsz angolozni, akkor annyit fogok tartani és számlázni neked. Csak a példa kedvéért: 17 percre számolva 935 Ft (3300 Ft/órával számolva!

Az egyéni igényeket mindig előre egyeztesd velem! Az egyéni igények egyéni óradíjakat eredményezhetnek.

A fenti táblázat mutatja a mindenkori aktuális óradíjakat. A megadott árak minden esetben bruttó számlás árak és egy személyre vonatkoznak. A csoportos és/vagy speciális tananyagú tanfolyamok esetében a tanfolyami óradíjat az igények és a körülmények alakítják ki, ezért az árak eltérnek a fent közöltektől. Minden megtartott és/vagy fizetendő óra után számlát bocsátok ki az adott naptári hónap leteltével. A táblázatban szereplő konstrukcióktól eltérő díjszabás és órahossz is előfordulhat egyéni igény alapján. Lásd még „Fizetés

 

Kedvezmények:

1) Minimum 95%-os témazáró teszteredmény (kivéve szódolgozatok) után a következő óra ingyen van.  A tesztek ideje az adott tanfolyam haladásának függvénye.

2) Ha hozol egy tanítványt, aki legalább 10 órát vesz tőlem, egy ingyenes órát nyersz. Az ingyenes órádat az általad hozott tanítvány 10. órája után automatikusan megkapod.

Az órakedvezményt annak érvénybe lépésétől legkésőbb a rákövetkező 10 nap során használhatod fel (vagyis, ha nem jössz ezen időszak alatt, akkor elveszíted a kedvezményt).

 

Óralemondás:

1. Az óra annak kezdete előtt legalább 5 órával még következmények nélkül lemondható. Ezen belül az óradíj fizetendő.

A délelőtti órákat az azt megelőző nap 22:00-ig tudod következmények nélkül írásban (email, sms, Viber) lemondani. Amennyiben használod a Google Calendart, kérlek, hogy az órát mondd le ott is, így egyértelmű lesz, hogy az órát nem tartjuk meg, hiszen mindkettőnk naptárjában megjelenik a törlés.

22:00 után beérkező lemondás esetén az óradíj fizetendő. A délutáni órákra az első pont vonatkozik.

Ha az órát se te nem mondtad le, se én, akkor az órát megtartjuk.

2. Ha én mondanám le az órát az 1. pontban megadottak szerint, akkor a következő órát ingyen kapod.

3. Három, előzetes bejelentés nélkül elmulasztott óra után újratárgyaljuk az együttműködésünk feltételeit.

4. A fizetési mulasztás az órák szüneteltetését vagy a tanfolyam megszűnését vonja maga után.

5. Ha hosszabb ideig szünetel a tanfolyam, kérem, hogy ennek részleteit előre beszéljük meg! A szüneteltetés hossza maximum két hét. Ha valamely oknál fogva ennél hosszabban szünetelne a tanfolyam, foglalási díjat kérek, ami az adott tanfolyam díjának 50%-a a megállapított időtartamra. Így további két hétig fenntartom az időpontot neked.

Összesen egy hónap szünetelés után azonban a tanfolyam automatikusan megszűnik, és az időpont felszabadul az órarendben.

Ha az egy hónap letelte után mégis kéred a tanfolyamod folytatását, akkor annak óradíja az eredeti óradíj + 500 Ft tanóránként, amelyet a következő egy hónapra megállapított – de minimum heti egy – óraszám után előre kérek. Az egy hónap letelte után megbeszéljük, hogy folytatódik-e a tanfolyam.

6. Betegség esetén minél előbb mondd le az órát, ha tudod, hogy az állapotod nem engedi a részvételt! A betegség és egyéb kivédhetetlen okok miatti elmaradt órák nem fizetendők, csak arra kérlek, hogy ne hagyd az utolsó pillanatra a lemondást! Köszönöm!

7. A lemondás elmulasztása esetén az óra fizetendő. Utólagos betegség-bejelentést már nem áll módomban elfogadni.

 

Elérhető időpontok:

8:30 és 19:00 között Skype-on vagy személyesen nálam.

Az órarendem megmutatja a szabad helyeket. Az órarendet érdemes heti nézetben nézni.

Helyszínek:

Skype óra esetén bárhonnan bejelentkezhetsz, de vedd figyelembe, hogy zajos környezetben nehéz egymás megértése. Megfelelő számítógépes háttér és némi számítógépes alapismeret szükséges, és persze gyors internetes elérhetőség.

Személyes órák esetén nálam a 16. kerületben, a Centenáriumi lakótelepen.

Mivel az óráim egymást követik, más helyszínen már általában nem tudok órát tartani. Ha mégis meg tudunk egyezni külső helyszíni órában, az mindenképpen egyéni óradíjat jelent, és magasabbat a fenti táblázatban feltüntetetteknél.

Az elérhető időpontokról a naptáramban, valamint a honlapon keresztül adok naprakész információt. Ha ezek valamiért nem működnek, akkor természetesen bármely más elérhetőségen.

 

 Taneszközök:

A tanfolyamok személyre szabásából következően ez tanfolyamonként eltérő lehet. Esetenként szükség lehet pl. egy tankönyv megvásárlására. Én mindenképpen adok anyagokat, illetve használatba vesszük az internetes forrásokat is.

 

Fizetés:

Átutalással a megadott bankszámlára legkésőbb minden hónap 10-éig.

számlaszámom10104789-01590700-01004007, a számlatulajdonos én vagyok. Kérlek, hogy a megjegyzés rovatba írd be a saját nevedet és hogy hány óra árát utaltad át.

Ha számodra a készpénzes fizetés a kényelmesebb, (személyes órák esetén) erre is van lehetőséged az órákat követően. A készpénzben fizetett órák után úgynevezett gyűjtőszámlát adok, tehát nem minden óra után számlázok, hanem egyben a hónap végén.

 

 

Számonkérés:

Rendszeresen szóban és írásban is, illetve a kitűzött célokhoz kapcsolódóan. Mindig megbeszélem veled!

 

Célok meghatározása és megvalósítása:

A tanfolyam elején kitűzünk egy rövid és egy hosszabb távú célt. Csak a rövidtávú cél elérése után lépünk tovább az anyagban.

Ha a tanfolyam szünetel, és nem tudunk a kitűzött cél felé haladni, akkor annak elérése, azonos körülmények mellett, a szünetelés időtartamával hosszabbodik.

Ha vizsgára készülünk, nem lehetnek kieső órák, ezeket pótolnunk kell. Különösen akkor, ha egy már kitűzött dátumú vizsga a cél.

Kérlek, adj magadnak elég időt a készülésre, csodát tenni nem tudok, csak segíteni a felkészülésben!

Az elmaradó órák a te célod megvalósítását nehezítik.

 

Honlap:

A honlapomon keresztül tudatom a tanfolyamokkal kapcsolatos általános tudnivalókat, illetve újdonságokat, lehetőségeket.

A honlappal kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket az artnerbalazs@batorangol.hu címre írd! A kérésem az, hogy elsősorban emailben kommunikáljunk, mert ez visszakereshető. Sürgős esetekben természetesen jobb a telefon.

A tanfolyamokkal és a tanítással kapcsolatos kérdéseket az artnerbalazs.tanitas@gmail.com címen fogadom.

Adatvédelmi tájékoztató

2019. május 25-től új uniós irányelvek lépnek életbe a személyes adatok tárolásáról és kezeléséről (GDPR), ezért minden vállalkozásnak frissítenie kell az adatkezelési eljárásait, ami alól én sem vagyok kivétel.

Ide tartoznak általános rendelkezések, és vállalkozásfüggő követelmények. Az alábbiakban röviden, érthető formában szeretném összefoglalni a rám vonatkozó kötelezettségeket és a rád vonatkozó jogokat. Ennek teljes, törvényes megfogalmazását (Bocs, de hosszú és unalmas, viszont kikerülhetetlen) a lenti hivatkozás mögött érheted el, ahol minden részletbe menően tudsz tájékozódni.

A lényeg:

 • az általad megadott adatokat harmadik félnek nem adom tovább
 • az adataidat én kezelem, és a számítógépemen (valamint a telefonomon) tárolom, amiket jelszó véd
 • az adataidat kizárólag kapcsolattartáshoz és számlázáshoz használom
 • minden általad megadott adatot a kérésedre törlök, helyesbítek vagy módosítok (pl. az e-mailben vagy telefonra küldött adatokat is), ehhez csak engem kell megkeresned
 • a számlához szükséges adatokat 6 évig meg kell őriznem, ezért ezeket csak ennek lejárta után törölhetem
 • a honlapom sütiket is használ (Google Analytics és Disqus)
 • 16 éven aluli gyermek adatainak felhasználásához a szülő írásos hozzájárulása szükséges

Röviden ennyi, de ezt csak az érthetőség kedvéért írtam le így. A törvény azt írja elő, hogy mindenről teljeskörűen tájékoztassalak, ezért, kérlek kattints ide, és tájékozódj!

Mielőtt elkezdjük a közös munkát, május 25-től, mindenkitől be kell szereznem egy hozzájáruló nyilatkozatot, amit e-mailben küldök ki.

Észrevételeket, kérdéseket és kéréseket szívesen fogadok a pontosítás és a személyre szabhatóság érdekében.

Azzal, hogy tőlem veszel órát, elfogadod a fenti feltételeket.

 

Budapest, 2018. május

Üdvözlettel:

Balázs