KÉRÉS

Ha egészséges vagy, nem is kell tovább olvasnod, mert nem vonatkoznak rád a lent leírtak.

Arra kérlek, hogy mostantól a legenyhébb náthás, tüsszögős vagy torokfájós, illetve egyéb fertőző tünetekkel se gyere el órára! Előzzük meg azt a kellemetlen helyzetet, hogy órán derül ki, és e miatt elmarad az óra.

Férfitársaimtól külön elnézést kérek, de a koronavírus miatt ezennel a kézfogás is ment a levesbe.

Ha az állapotod megengedné, hogy részt vegyél az órákon, csak a fentiek miatt személyesen ez nem lenne ajánlott, azt tudom felajánlani, hogy tartsuk meg az órát online. Most is vannak ilyen óráim, amelyekhez hagyományosan a Skype vagy Viber alkalmazásokat használom. Ezek ingyenesen használható programok. Facebook vagy Messenger nálam sajnos nem jöhet szóba.

Ha esetleg netre kerül az órád, akkor a szokott idődben várlak, de már a gép előtt. A telepítéshez és használatba vételhez – szükség esetén – szívesen nyújtok segítséget

Ha ez nem kivitelezhető vagy elfogadható a számodra, természetesen megértem. Ez esetben kérlek, hogy mielőbb értesíts a döntésedről, hogy szünetelteted az órákat, vagy új tanárt keresel magadnak. Ez utóbbit nagyon sajnálnám, de megérteném.

Ha előre kifizetett órád van, és nem szeretnéd online folytatni vagy szüneteltetni a tanfolyamodat, a bankszámládra visszautalom a bennragadt pénzedet.

Nyilvánvalóan nem lehet mindent kiküszöbölni (pl. készpénz használata stb.), nem is lenne reális mindentől elzárkózni, de próbáljuk meg észszerű keretek között tartani az együttműködésünket.

Elnézést kérek a kényelmetlenségért, nekem sem ideális ez a helyzet.

Köszönettel,

Balázs